top of page

Managementassistent wetenschappelijk instituut


Als communicatiespecialist wetenschap en samenleving ben je verantwoordelijk voor het overbrengen van complexe wetenschappelijke concepten naar diverse doelgroepen, waaronder het grote publiek, beleidsmakers, en de media. Je zult nauw samenwerken met ons team van onderzoekers om Als managementassistent binnen het Jan IngenHousz Institute vervul je een belangrijke en uitdagende rol om het management team secretarieel te ondersteunen. Je werkt zelfstandig, toont initiatief en bent proactief. Vanwege de ad hoc werkzaamheden en soms hectische omgeving ben jij in staat om prioriteiten te stellen en laat je je niet gemakkelijk afleiden. Je beheert (complexe) agenda’s, organiseert video meetings, handelt telefoonverkeer en (e-mail)correspondentie af en stelt brieven en besluiten op. Daarnaast bereid je besprekingen voor, maak je ruwe versies van verslagen, rapporten en presentaties en hou je actielijsten bij van vergaderingen. Verder houd jij je bezig met personeelszaken van de medewerkers. Je verzorgt de personeelsadministratie, de administratieve voorbereidingen van functionerings-/beoordelingsgesprekken en de financiële administratie rondom het indienen van declaraties. Af en toe assisteer je bij het organiseren van een symposium of congres. Je bewaakt de voortgang van acties en rapporteert terug aan het management.

Kortom, je bent de bekende spin in het web.


Wie zijn wij

Het Jan IngenHousz Institute is een jong onderzoekscentrum gevestigd op de campus van Wageningen University & Research en werkt aan de verbetering van fotosynthese om gewasproductie te stimuleren. Hiermee willen we een bijdrage leveren aan de wereldvoedselzekerheid met het oog op klimaatverandering, biodiversiteit en bevolkingsgroei. We hebben de ambitie om de geheimen van fotosynthese te ontrafelen en doen dat niet in het lab maar in de echte wereld. Hiervoor ontwikkelen we geavanceerde methodes en apparatuur om de vertaalslag tussen het veld, de kas en het lab te kunnen maken. Zo kunnen we continu tot in detail vastleggen hoe fotosynthese reageert op veranderingen in omstandigheden. Het ontwikkelen van deze kennis doen we met een team van ingenieurs, datawetenschappers, biochemici, biofysici, genetici en plantenveredelaars, nationaal en internationaal.

Het kennisinstituut heeft geen commercieel oogmerk. We worden gefinancierd door een filantropische fonds en maken gebruik van de faciliteiten van Wageningen University & Research, met wie we nauw samenwerken.


Profiel

 • Je hebt een hbo werk en denkniveau met zo’n 2 jaar ervaring met soortgelijke functies

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels (woord en geschrift). Engels is onze voertaal.

 • We zijn in september 2023 gestart en hebben nu 5 medewerkers in dienst. Dat betekent dat nog lang niet alles perfect geregeld is. Daarom is het belangrijk dat je je thuis voelt in een hectische en continu veranderende omgeving en dat je overzicht en rust weet te bewaren.

 • Je ziet het als een uitdaging om ad hoc werkzaamheden zo goed mogelijk te faciliteren.

 • Je bent een teamspeler waarbij stressbestendigheid, een opgeruimd karakter, je nauwkeurige werkwijze en een oplossingsgerichte instelling je kernkwaliteiten zijn.


Wat bieden we aan

 • Een functie van 24 tot 38 uur in schaal 7 conform de Nederlandse Universiteiten cao (€2.693,- en €3.636,- o.b.v. 38 uur). Hoewel wij niet onder een cao vallen, volgen wij de salarisschalen van de NU cao

 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,3%,

 • Wij bieden reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, diverse opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.

 • Je werkt in een stimulerende, uitdagende, internationale omgeving.

 • Je krijgt alle ruimte om je functie zelf vorm te geven.

 • Je vindt het leuk om bij te dragen aan de groei van ons instituut.


Sollicitatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature, neem contact op met Alexander Laarman, operationeel manager, telefoonnummer: 06 41586244, email: alexander.laarman@jii.org. Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae en motivatiebrief per email


Location

Campus Wageningen UR

Type of Employment

24 to 38 hours

Starting Date

As soon as possible

Status Vacancy

Open

bottom of page